Aktivitetsleir uke 32 og 33

SSV inviterer til aktiviteleir for barn mellom 7-12 år i uke 32 og 33.

(De kan være med fra det året de fyller 7)

Påmelding 

På SSV sine leirer så er SIKKERHETEN I FOKUS. Alle våre aktivitetsledere har gjennomgått et førstehjelp og livredningskurs.

Barna blir delt inn i grupper etter alder og vi bruker sjøen og skogen som læringsarena. Barna får økt selvtillit, sosial kompetanse, økt forståelse for andres behov og barna får utviklet sine ferdigheter. Sikkerheten er i fokus, vi bruker erfarne aktivitetsledere og assistenter, alle som skal jobbe gjennomgår førstehjelps og livredningskurs, flytevest er påbudt ved alle sjøaktiviteter.

Aktivitetsleir på Høvikodden

En uke med en rekke aktiviteter som ringleker – skogsteater – kroppsøvelser – friluftsaktiviteter – bruk av skog og mark – førstehjelp og mye fellesaktiviteter.

På begge leirene blir barna delt i grupper etter alder og vi benytter sjøen og skogen som læringsarenaer.

Aktiviteter: Felles for sjø og aktivitetsleir:
Kanosafari og indianer padling, skattejakt, banan etter båt, luftgevær, tauleker, pil og bue, slimberget, livredning og førstehjelp, førstehjelpsorientering, ballspill, bading og vannaktiviteter, sang og dans, sandslott og luftslott, armbånd og diverse andre aktiviteter.

Sjøleir: Vannski, stand up padle board, a-jolle seiling, fire manns ring/tube , balanse på surfbrett, sjøvett, knuter og kajakk. Båttur og mye moro.

Aktivitetsleir: Ringleker, skogsteater, blindebukk, kroppsøvelser, lavoaktiviteter, spikking og mer moro.

Utstyrsliste: Aktivitetsleir og sjøleir:

  • Flytevest.
  • Badetøy 
  • Klær etter vær.
  • Regntøy hvis nødvendig.
  • Spikkekniv (leveres til akt.leder ved fremmøte, navn på kniv)
  • Mat og drikke for dagen.(husk nok drikke)
  • Lang Våtdrakt, anbefales (Sjøleir) 
  • Krabbesnøre.
  • Solkrem.

Informasjon før leir : 

Nå er det snart sommerleir. På våre nettsider står det infomasjon om hva dere bør ha med på leir. Er det noe dere lurer på så er det bare å ta kontakt.

 Vi minner på at dere sier i fra ved avlevering første dag, og helst så snart som mulig om det er ting vi bør huske på når det gjelder deres barn, slik som allergier, hjelp til å ta medisiner eller andre ting som er viktig å passe på. Hvis deres barn har egne utfordringer så ber vi om at dette også blir opplyst om. Sjekk at telefon nummer stemmer overens med listen vi har. Skal dere ha kontakt med oss i løpet av dagen, er det bare å ringe nummeret til aktivitetslederen på leiern barnet er på. 

Til info: våre rutiner for barn på leir hvis noe skulle skje er følgende: hvis barn kommer bort fra aktivitetsledere mer enn noen får minutter gir vi beskjed til foresatt, er de borte i mer enn ti minutter ringer vi politi. Ved skader som anses som mer alvorlig en vanlige skrubbsår etc ringer vi til foresatte eller direkte kontakt med ambulanse, aktivitetsleder blir da med i sykebil.

Send med nok mat og drikke for dagen, vannflasker kan etterfylles på Høvikodden/Fossum. Solkrem, plaster bør dere sende med barna.For dere som skal på sjøleir: Husk at det er kaldt i vannet slik at det er nødvendig med våtdrakt med lange ben og armer.

Husk alltid å krysse barna inn og ut ved levering og ved henting.

Vi kommer til å ta litt bilder og filme aktivitetene på leir i sommer. Disse vil bli brukt på vår nettside og Facebook side. Det vil ikke stå noe navn under bildene, eller hvilke uker de har vært på leir. Det vil kun være bilder av barn og aktivitetsledere i aktivitet. Hvis dere ikke ønsker at deres barn ikke skal bli tatt bilde/film av, så er det fint om dere tar kontakt. Oppmøte 08.30-09.00. Neders på den store parkeringsplassen ved Henie Onstad kunstsenter.

Oppmøte 08.30-09.00. Neders på den store parkeringsplassen ved Henie Onstad kunstsenter. 

Henting 15.30-16.00 ved den store gress sletten på andre siden av den store parkeringsplassen. 

 

 


 

Ved eventuelle spørsmål kontakt : Dina@sommersomvinter.no +4741585170