Sommerskole på Henie Onstad Kunstsenter uke 26, 27, 33 og 33

På Sommerskolen gis barna en unik opplevelse knyttet til både billedkunst og friluftsaktiviteter. Fire ganger i sommer inviterer vi til en ukes sommerskole innen kunst og friluftsliv. Her får barna både se kunst, utfolde seg med forming og være fysisk aktive med friluftsaktiviteter.

Sommerskolen er for barn mellom 8 og 12 år (barn som fyller 8 år kalenderåret 2018 kan melde seg på) og arrangeres i uke 26, 27, 32 og 33 av Henie Onstad Kunstsenter i samarbeid med Sommer som Vinter.

I sommer vil Henie Onstad Kunstsenter presentere den folkekjære og fargesterke kunstneren Jakob Weidemann, og hans utstilling vil også prege noen av aktivitetene. I denne omfattende presentasjonen vil elevene få en unik mulighet til å gå inn i hans fargerike univers, utforske og se hvordan han med naturen som inspirasjonskilde lar det abstrakte maleriet vokse frem.

Inspirert av Jakob Weidemann kunstverk vil barna lage sine egne arbeider som en del av Henie Onstad Sommerskole.

Halve dagen består av undervisning og utforskning av ulike kunstneriske teknikker, inspirert av de utstillingene som vises på kunstsenteret. En aktiv sommerskole-uke avsluttes med utstillingsåpning av barnas arbeider på Henie Onstad, der familie og venner blir invitert.

Barna som deltar på sommerskolen får mulighet til å jobbe med kunstmaterialer av høy kvalitet. Verkstedmaterialene er hentet fra Panduro Hobbys sortiment.

Felles informasjon gis til alle foreldre første kursdag kl 09.00. Ukens verkstedprogram blir også presentert da. En forelder pr barn må være tilstede ved denne presentasjonen.
 
Fredag er foreldre, søsken, besteforeldre og venner invitert til vernissasje fra kl 15-16 som avslutning på en kreativ uke.
 
TIDSPLAN FOR ALLE DAGENE
08:30- 09:00 Mottagelse av barna i Henie Onstad Kunstsenters butikk. Barna blir delt inn i to grupper. Sjekk at barnet blir krysset inn.
09:00 Vi starter arbeidet i gruppene. Gruppe 2 starter med Sommer som Vinter ute, mens gruppe 1 går i verkstedet.
11:30 Vi spiser lunsj ute. Husk drikkeflaske, matpakke og sitteunderlag.
12:30 Vi skifter aktiviteter. Gruppe 1 er sammen med Sommer som Vinter, mens Gruppe 2 går i verkstedet.
15:00 Dagen avsluttes. Vi følger barna opp og ut foran inngangen.
 
Foreldrene har ansvar for at barnet blir hentet kl 15:00. Ingen levering av barn før kl 8:30.
 
Utendørsaktivitetene på sommerskolen består blant annet av:
  • kanosafari og indianerpadling
  • skattejakt
  • tauleker
  • pil og bue
  • livredning og førstehjelp
  • førstehjelp
  • ballspill
  • bading og vannaktiviteter
  • sang og dans
  • kroppsøvelser og lavoaktiviteter
 

 

 
HUSKELISTE

Pris: 2400,- for en uke.
 

Kontakt oss på: cs@hok.no

http://hok.no/arrangement/sommerskole-2018