Fossum uke 33

Vi i Sommer Som Vinter vil tilpasse våre leirer i år etter restriksjonene fra myndighetene. Veiledning av smittevernstiltak og gjennomføring av dette vil bli gått igjennom med alle som skal jobbe på våre leirer gjennom sommeren 2020.

Vi har fokus på trygghet og sikkerheten er alltid det viktigste fokuset vi har. Det vil derfor være ekstra hygiene tiltak, som er forankret i grunnskolens «smittevernsveileder 1. 7.trinn og SFO».

Tiltak:

- Alle allergier og medisinske årsaker som innebærer at barn hoster, nyser eller har lignende symptomer må gis beskjed om på forhånd.

- Barn og ansatte som har luftveisinfeksjoner eller symptomer på dette bes om å holde seg hjemme.

- Det er viktig at barna har med seg nok mat og drikke, vann kan etterfylles, men forutsetter at man har med egen drikkeflaske.

- Før barna kommer på leir er det viktig at de har vasket hendene grundig. Vi legger inn vaske hendene stopp fler ganger om dagen deriblant før de spiser. Alle våre ledere vil også ha antibac og tilgang på dette hele dagen.  Utstyr vil også bli vasket med antibac ved bytte av gruppe.

- Barna i år vil bli delt inn i kohorter i år, vi ønsker at de som vil være på samme gruppe møter opp sammen på mandagen da de blir delt i grupper ved innsjekk på mandagen.

- Foreldre som leverer og henter skal bidra til at 1-meters regelen overholdes.

Vi gleder oss til en flott leir i år.

 


 

Sommer Som Vinter (Barnas Sommerleir) og Fossum IF inviterer til årets aktivitetssleir i uke 33.

Alder: Fra det året de fyller 7 til 12 år.
Tid: Levering fra 08.30-09.00 og henting før 16.00 ved lavvo på Fossum klubbhus.

Påmelding Fossum  

Aktiviteter:


Kanosafari padling, luftgevær, pil og bue, dart, turer til hemmeligplass, spikking, slimberget, livredning og førstehjelp, ballspill, skogsteater, natursti med aktivitetsposter og andre aktiviteter som barn liker. Ringleker, skogsteater, blindebukk, kroppsøvelser, lavoaktiviteter, spikking og mer moro.

Barna blir delt inn i grupper etter alder hvis det er tilstrekkelig med barn påmeldt. Vi i bruker sjøen og skogen som læringsarena. Barna får økt selvtillit, sosial kompetanse, økt forståelse for andres behov og barna får utviklet sine ferdigheter. Sikkerheten er i fokus, vi bruker erfarne aktivitetsledere og assistenter, alle som skal jobbe gjennomgår førstehjelps og livredningskurs.

Hva trenger barna:

  • Mat og drikke for hele dagen. Ved grilling kan man ta med pølse og lompe/brød.
  • treningstøy som tåler å bli skittent + joggesko.
  • Regntøy (gummistøvler, væravhengig) og generelt skift
  • Badetøy
  • Redningsvest
  • Spikkekniv

Aktivitetslederne er snille, omtenksomme og kreative. Aktivitetslederne har varierte bakgrunner så at det på leir blir forskjellig kompetansefelt som brukes.

 Leiren passer for alle som liker å være ute i frisk luft.

Pris: 2400.-

Informasjon før leir : 

Nå er det snart sommerleir. På våre nettsider står det infomasjon om hva dere bør ha med på leir. Er det noe dere lurer på så er det bare å ta kontakt.

Vi minner på at dere sier i fra ved avlevering første dag, og helst så snart som mulig om det er ting vi bør huske på når det gjelder deres barn, slik som allergier, hjelp til å ta medisiner eller andre ting som er viktig å passe på. Hvis deres barn har egne utfordringer så ber vi om at dette også blir opplyst om. Sjekk at telefon nummer stemmer overens med listen vi har. Skal dere ha kontakt med oss i løpet av dagen, er det bare å ringe nummeret til aktivitetslederen på leiern barnet er på. 

Til info: våre rutiner for barn på leir hvis noe skulle skje er følgende: hvis barn kommer bort fra aktivitetsledere mer enn noen får minutter gir vi beskjed til foresatt, er de borte i mer enn ti minutter ringer vi politi. Ved skader som anses som mer alvorlig en vanlige skrubbsår etc ringer vi til foresatte eller direkte kontakt med ambulanse, aktivitetsleder blir da med i sykebil.

Send med nok mat og drikke for dagen, vannflasker kan etterfylles på Høvikodden/Fossum. Solkrem, plaster bør dere sende med barna.For dere som skal på sjøleir: Husk at det er kaldt i vannet slik at det er nødvendig med våtdrakt med lange ben og armer.

Husk alltid å krysse barna inn og ut ved levering og ved henting.

Vi kommer til å ta litt bilder og filme aktivitetene på leir i sommer. Disse vil bli brukt på vår nettside og Facebook side. Det vil ikke stå noe navn under bildene, eller hvilke uker de har vært på leir. Det vil kun være bilder av barn og aktivitetsledere i aktivitet. Hvis dere ikke ønsker at deres barn ikke skal bli tatt bilde/film av, så er det fint om dere tar kontakt. Oppmøte 08.30-09.00. Neders på den store parkeringsplassen ved Henie Onstad kunstsenter.

Oppmøte 08.30-09.00. Parkeringen ved Fossum IF klubb hus.

Henting 15.30-16.00 Lavvoen ved parkeringen ved Fossum IF klubb hus.

 

Avbestilling under 3 uker før leir refunderes ikke, men det vil blir gjort vurdering under dødsfall eller medisinske årsaker mot legeerklæring innen 14 dager etter beskjed. 

Avbestillingsregler etter 15.mai. 

1) Tilgodelapp til neste år.

2) Tilbakebetaling av 50% av beløpet.

Avbestilling under 3 uker før leir refunderes ikke, men det vil blir gjort vurdering under dødsfall eller medisinske årsaker mot legeerklæring innen 14 dager etter beskjed. 

Spørsmål kan rettes til Dina@sommersomvinter.no +4741585170

 

Det må minst være 20 deltagere på kurset for at det skal gjennomføres.