Sjøleir 2021 uke 25, 26, 31 og 32

 

(De kan være med fra det året de fyller 10 år)

For deg som liker aktiviteter i vannet, på stranden og i skogen. Meld barna dine på sommerens store begivenhet; SJØLEIR!!

Påmelding Solvik/Høvikodden

Sjøleieren er for de som vil lære mer om sjøen og oppleve glede, spenning og mestring i typiske sommeraktiviteter, konkurranser og leker gjennom en hel uke.

Vannski - kajakk - SUP - ring - tube - rebus - skattejakt- wakeboard-

Sjøvett – førstehjelp og båtturer og mye moro på vannet.

Vi bruker sjøen og skogen som læringsarena. Barna får økt selvtillit, sosial kompetanse, økt forståelse for andres behov og barna får utviklet sine ferdigheter. Sikkerheten er i fokus, vi bruker erfarne aktivitetsledere og assistenter, alle som skal jobbe gjennomgår førstehjelps og livredningskurs, flytevest er påbudt ved alle sjøaktiviteter.

Aktiviteter: Felles for sjø og aktivitetsleir:
Kanosafari og  urfolkpadling, skattejakt, luftgevær, tauleker, pil og bue, slimberget (pressening sklie), livredning og førstehjelp, førstehjelpsorientering, ballspill, bading og vannaktiviteter, spikking, skogstheater, freesbee, dart, sandslott og luftslott, armbånd og diverse andre aktiviteter.

Sjøleir: Vannski, stand up padle brett, ring og tube, stand up padle board, balanse på surfbrett, sjøvett og kajakk, Båttur til en annen øy hvis været tilsier det og mye annet moro.

Utstyrsliste: Aktivitetsleir og sjøleir:

  • Flytevest.
  • Badesko (hvis man har)
  • Klær etter vær.
  • Regntøy hvis nødvendig.
  • Spikkekniv (leveres til akt.leder ved fremmøte, navn på kniv)
  • Mat og drikke for dagen. (husk nok drikke) Lunsj spiser vi midt på dagen, men det er mye action hele dagen så lurt å sende med barna litt snack eller mellommåltid. Når det er grilling kan man ta med pølser og lompe/brød. 
  • Våtdrakt, anbefales våtdrakt med lange armer og ben. 
  • Krabbesnøre.
  • Solkrem.


 

 

Avbestillingsregler etter 15.mai. 

1) Tilgodelapp til neste år der man kan velge mellom 26 og 27. Påmelding må komme tidlig da kursene kan bli fulle. 

2) Tilbakebetaling av 50% av beløpet.

Avbestilling under 3 uker før leir refunderes ikke, men det vil blir gjort vurdering under dødsfall eller medisinske årsaker mot legeerklæring innen 14 dager etter beskjed. 

Ved alle avbestillinger ved refusjon av hele beløpet vil det utebli ett admingebyr på kr 250. 

 

Må være minimum 15 deltagere per leir for gjennomføring.