Sjøleir 2021 uke 25, 26, 31 og 32

 

(De kan være med fra det året de fyller 10 år)

For deg som liker aktiviteter i vannet, på stranden og i skogen. Meld barna dine på sommerens store begivenhet; SJØLEIR!!

Påmelding Solvik/Høvikodden

Sjøleieren er for de som vil lære mer om sjøen og oppleve glede, spenning og mestring i typiske sommeraktiviteter, konkurranser og leker gjennom en hel uke.

Vannski - kajakk - SUP - ring - tube - rebus - skattejakt- wakeboard

Sjøvett – førstehjelp, båtturer og mye moro på vannet.

Vi bruker sjøen og skogen som læringsarena. Barna får økt selvtillit, sosial kompetanse, økt forståelse for andres behov og barna får utviklet sine ferdigheter. Sikkerheten er i fokus, vi bruker erfarne aktivitetsledere og assistenter, alle som skal jobbe gjennomgår førstehjelps og livredningskurs, flytevest er påbudt ved alle sjøaktiviteter.

Aktiviteter: Felles for sjø og aktivitetsleir:
Kanosafari og  urfolkpadling, skattejakt, luftgevær, tauleker, pil og bue, slimberget (pressening sklie), livredning og førstehjelp, førstehjelpsorientering, ballspill, bading og vannaktiviteter, spikking, skogstheater, freesbee, dart, armbånd og diverse andre aktiviteter.

Sjøleir: Vannski, stand up padle brett, ring og tube, balanse på surfbrett, sjøvett og kajakk, Wakeboard, banan etter båt- Båttur til en annen øy hvis været tilsier det og mye annet moro.

Utstyrsliste: Aktivitetsleir og sjøleir:

 • Flytevest.
 • Badesko 
 • Klær etter vær.
 • Regntøy hvis nødvendig.
 • Spikkekniv (leveres til akt.leder ved fremmøte, navn på kniv)
 • Mat og drikke for dagen. (husk nok drikke) Lunsj spiser vi midt på dagen, men det er mye action hele dagen så lurt å sende med barna litt snack eller mellommåltid. Når det er grilling kan man ta med pølser og lompe/brød. 
 • Våtdrakt, anbefales våtdrakt med lange armer og ben. 
 • Krabbesnøre.
 • Solkrem.

 


Levering mellom 08.30-09.00 og henting mellom 15.30-16.00. 

 

Avbestillingsregler:

Avbestilling under 3 uker før leirstart refunderes ikke, men det vil blir gjort vurdering på refusjon mot legeerklæring og/eller særskilte tilfeller innen 7 dager etter gitt beskjed. 

Avbestillings mellom 15. mai til inntil 3 uker før første leirdag gjelder reglene under: 

 1. Tilgodelapp til neste år der man kan velge mellom en av de to første ukene. Påmelding må komme tidlig da kursene kan bli fulle. 
 2. Tilbakebetaling av 50% av beløpet.

Avbestillingsreglene gjelder kun Sjøleir og aktivitetsleir Fossum. 

Ved alle avbestillinger ved refusjon av hele beløpet vil det utebli ett admingebyr på kr 250. 

Ved avlysning av leir grunnet COVID-19 vil beløpet bli refundert med unntak av ett admingebyr på kr 250 per deltager.